Irányelvek

 

 

Célok és tagság

A Vetmail állatorvosi szakmai levelezési lista a magyar állatorvosok szakmai levelező fóruma. Célja az állatorvosi magángyakorlat, az oktatás, a kutatás és a szakigazgatás, valamint ezek művelőinek támogatása munkájukban, kapcsolataik építésében és újabb ismeretek szerzésében. A listának csak állatorvosok, valamint a SZIE Állatorvos-tudományi Kar oktatói és hallgatói lehetnek a tagjai.

 

A Vetmail lista a tagjaié, minden társadalmi és gazdasági szervezettől független, ingyenes és önkéntes.

           

Korlátozások

A Vetmail állatorvosi szakmai levelezési listán nem megengedett

  • a termékforgalmazás és reklámozás,
  • az egyéni, nem szakmai vonatkozású témák,
  • a politikai
  • és a vallási témák tárgyalása.

Kizárható vagy moderálható a tag, ha következetesen eltér a lista céljaitól, megsérti a fenti tilalmakat, rágalmaz vagy becsületsértő kijelentéseket tesz. A listáról kapott leveleket és azok részleteit nem tagnak továbbküldeni, vagy bármely célból felhasználni kizárólag a levél írójának engedélyével szabad. 

 

Etikai szabályok

Kerülni kell a magánügyek tárgyalását, a személyeskedést, a politikai vagy vallási tartalmú és a durva hangvételű levelek közlését a listán. Bővebben lásd a "netikettet", vagyis a lista etikai kódexét.

 

A lista működése

A Vetmail állatorvosi szakmai levelező lista zártkörű, nem szerkesztett levelezési lista. A lista címére (vetmail@vetmail.hu) küldött leveleket minden tag megkapja, de mások nem férhetnek hozzá. A lista adminisztrátorának jogosultságai kizárólag a tagsági viszony létesítésével és megszüntetésével kapcsolatosak. Az irányelvekben foglalt feltételek hiányában a tulajdonos jogosult a tagfelvételt megtagadni. A tagok adatai bizalmasak, azokat a lista adminisztrátora nem teszi közzé.

 

Tagok be- és kilépése

Feliratkozási (belépési) szándék esetén keresse fel a feliratkozási oldalt. A feliratkozás egyben az irányelvek és a netikett elfogadását is jelenti. Leiratkozási (kilépési) szándék esetén a küldj egy levelet a az adminisztrátornak.

 

A lista szponzorálása

A Vetmail minden vállalkozástól független szakmai fórum. Szponzorálása nincsen, de az oldalain megjelenő hirdetésekre kattintók anyagilag támogatják a honlap és a levelezési lista fenntartását. A hiányzó összeget a moderátorok adják össze.

 

A lista adatai

A lista neve: "VETMAIL” állatorvosi szakmai levelezési lista

A levelezés címe: vetmail@vetmail.hu

A levelezés kezdete: 1998. január 8.

Feliratkozási cím: vetmail-owner@vetmail.hu

A listát üzemelteti: http://cpanel.hu

Adminisztrátor: Dr. Csuta Lajos

Alapító és csapnivaló webmester: Dr. Csikós Károly

 

 2008. január 8-án 10 éves a Vetmail!

 

 


Free Hit Counter

   

© Dr. Csikós Károly, 1998-2007